Εταιρικο Προφιλ

profil1

Υαλοτεχνικη Αμαρουσιου

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1960 από τον Ιωάννη Παπαλεωνίδα, αντικείμενο είχε την πώληση και τοποθέτηση υαλοπινάκων και καθρεπτών. Είμαστε καθιερωμένοι, αξιόπιστοι και ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας. Αυτές τις αξίες έχουμε σας αρχή μας.

Η εταιρεία υαλοτεχνική Αμαρουσίου είναι ενεργή περισσότερο από 50 χρόνια.
Η πείρα και οι συνεχείς απαιτήσεις των πελατών μας , μας έδωσαν γνώση να προσδίδουμε στο γυαλί πολλές ιδιότητες, αποτελεσματικότητα στην ζέστη , στο κρύο, στην ηχορύπανση, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ασφάλεια.

Είμαστε στην διάθεση σας...
Παπαλεωνίδα Αναστασία
Καρανικολής Πέτρος
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ
Η άψογη οργάνωση σε κάθε τμήμα παραγωγής μας, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε καθώς και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυώνται υψηλής ποιότητας εργασιών και υλικών με χαμηλό κόστος και έγκαιρη παράδοση των έργων που αναλαμβάνουμε. Δουλειά μας είναι να σας εξυπηρετούμε ευχάριστα, να σας ενημερώνουμε για κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά, τέλος, λόγω της μεγάλης εμπειρίας και του έμπειρου εξειδικευμένου προσωπικού μας είναι η μελέτη και εφαρμογή λύσεων σε κάθε σας προβληματισμό.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ
Η επεξεργασία και η κοπή κάθε τύπο γυαλιού πραγματοποιείται ανάλογα με τις απαιτήσεις και το γούστο του πελάτη μας. Επεξεργαζόμαστε το γυαλι με τροχίασματα διαφόρων ειδών όπως: Τρασσέ, ροντέ, Μπιζουτέ, Αμμοβολή
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Εκτός από την επεξεργασία του γυαλιού, δημιουργούμε ειδικές κατασκευές σε ιδιαίτερα σημεία που διαθέτει ο χώρος σας για την κάλυψη των δικών σας αναγκών, με βάση την μελέτη και την λύση που σας προτείναμε.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Η εταιρία μας διαθέτει δικό της στόλο (οχήματα και γερανούς) για την μεταφορά των παραγγελιών σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Την τοποθέτηση αναλαμβάνει, με προσοχή και υπευθυνότητα, το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας για άψογη εφαρμογή ολοκληρώνοντας τα έργα μας με απόλυτη επιτυχία και υψηλή ποιότητα εργασίας.